E enjte, 22 Shkurt, 2024

Këshilla si të jeni në harmoni me veten dhe të tjerët falë sinqeritetit

- Advertisement1-

Mundohuni të përfshiheni në aktivitete vullnetare dhe të kontribuoni sa më shumë në të mirë të komunitetit.


Si të gjesh veten në harmoni, të kujdesesh dhe investohesh për të? Gjithçka falë sinqeritetit, i cili na tërheq vëmendjen për të mos lënë në harresë miqësitë, të kontribuuarit në të mirë të komunitetit. Dhe një buzëqeshje është ftesa e parë drejt mirësisë.

- Advertisement -

Buzëqeshja është një gjuhë universale. Pyete veten nëse me të vërtetë e ndjen atë që po bën, apo nëse thjesht po përpiqesh të biesh në sy.

Mos u shqetësoni nëse në fillim jeni në telashe. Sinqeriteti kërkon kohë të rritet.

Buzëqesh. Buzëqeshja kërkon më pak përpjekje fizike sesa zymtësia. Një buzëqeshje do të jetë e mjaftueshme për t’u treguar të tjerëve qëllimet dhe ndjenjat tuaja.

- Advertisement -

Përqendrohuni te njerëzit që ju pëlqen dhe largohuni nga ata me të cilët nuk shkoni mirë. Mos i lini miqësitë në harresë, do të dëmtoni veten dhe të tjerët.

Mundohuni të përfshiheni në aktivitete vullnetare dhe të kontribuoni sa më shumë në të mirë të komunitetit.

Pyete veten se sa herë ndodh që të thuash, ose të bësh, diçka që të huton dhe që nuk të bind në të vërtetë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...