E martë, 23 Korrik, 2024

Ka udhëtuar në mbarë botën, por sfida më e vështirë e çiklistit ishte në vendlindje / VIDEO

- Advertisement1-

Ka udhëtuar në mbarë botën, por sfida më e vështirë e çiklistit ishte në vendlindje.

Në videon më poshtë mund të shikoni se në çfarë rruge të kalon me biçikleten e tij.

- Advertisement -

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...