E martë, 23 Korrik, 2024

Juena Tahiri, 14-vjeçarja nga Tirana – flet për karrierën e saj / VIDEO

- Advertisement1-

Është 14-vjeçare dhe ndjek mësimet në shkollën 9-vjeçare “Fan Noli” në Tiranë.


Prindërit dhe mësuesit zbuluan se ka prirje për muzikë. Që në moshën 7-vjecare ka nisur të msëoj kanto, dhe më pas ka nisur edhe kursin e muzikës.

- Advertisement -

Kjo është Juena Tahiri, e cila në një intervistë për “Kids of Kosova” (www.kidsofkosova.net) ka folur për karrierën e saj të deritanishme si dhe planet për të ardhmen.

Video-intervista:

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Pranvera Qerimi, mësuesja nga Ferizaj: Punën në arsim e nisa më 2022, ndjenjë e veçantë kur e kapa ditarin – s’do ta harroj...

Para dy vitesh nisi punën në arsim. Thotë se nuk do ta harroj kurrë...

INTERVISTË| Selvije Makolli, mësuesja nga Prishtina që pas orarit mëson fëmijët me kancer në Onkologji: Jam e lumtur që po ju ndihmoj

29 vite kontribut të çmueshëm në arsimin shqip si mësuese e matematikës, ku vazhdon...

INTERVISTË| Mirvete Bahtiri – drejtoreshë e shkollës “Zenel Hajdini” në Prishtinë: Të kërkojmë vazhdimisht ngritje të cilësisë në arsim

Intervistë me Mirvete Bahtiri - drejtoreshë e shkollës "Zenel Hajdini" në Prishtinë Sa është e...

INTERVISTË: Isa Zenuni, drejtor i shkollës “Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës: Performanca e mësimdhënësve të bëhet nga inspektorët e arsimit

Gazeta Online AlbanianEducation.net që i dedikohet fushës së arsimit ditë më parë publikoi një...