E martë, 16 Prill, 2024

Isak Bregaj, drejtori i shkollës “Pavarësia”, në Prishtinë shpallet IKONA E KRYEQYTETIT

- Advertisement1-

Drejtoria e shkollës “Pavarësia”, në Prishtinë, Isak Bregaj, është shpallur Ikona e Kryeqytetit, shkruan AlbanianEducation.net.

Bregaj ka falënderuar të gjithë miqtë real e virtual që e kanë përkrahur dhe votuar në këtë garë të rëndësishme.

- Advertisement -

Postimi i shkollës:

Të nderuar familjar, miq dhe bashkëpunëtor

Përmes këtij mesazhi dëshiroj t’ju njoftoj se sot është mbajtur cermonia e ndarjes së çmimeve për kampanjen “Integrity Icon Kosova” e cila ka pasur për synim të përzgjedh ikonën e integritetit ndër shërbyes civil në komunën e Prishtinës.

- Advertisement -

Fillimisht, jam përzgjedhur ndër 5 finalistet e komunës së Prishtinës, me ç’rast të qenit finalist ka mundësuar vazhdimin e garës për t’u zgjedhur Ikona e Kryeqytetit edhe sipas çmimit të publikut.

Kështu që, edhe pas raundit të dytë të garës sipas vlerësimit të publikut, sot jam shpallur fitues i garës IKONA E KRYEQYTETIT.

Andaj, dëshiroj t’ju falendëroj të gjith juve miq real e virtual që më keni përkrahur dhe votuar në këtë garë të rëndësishme jo vetëm për mua, por edhe tërë komunitetin.

- Advertisement -

Pra, vlerësimi juaj pozitiv për punën time, më jep motiv edhe më shumë, që së bashku me ju, të punojmë për ndryshime pozitive për tërë shoqërinë në përgjithësi, dhe shkollën tonë në veçanti.

Bashkë ia dalim!

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Yllka Juniku Shehu zgjidhet drejtoreshë në Gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë – stafi dhe nxënësit i organizojne pritje madhështore

Yllka Juniku Shehu është zgjedhur drejtoreshë në Gjimnazin "Hajdar Dushi" në Gjakovë, shkruan Albanianeducation.net. Njoftimin...

Majlind Ferdulli emërohet ushtrues detyre i drejtorit në shkollën “Emin Duraku” në Gjakovë

Drejtoresha e Arsimit në Gjakovë, Eranda Kumnova-Baci, ka njoftuar se Majlind Ferdulli nga sot...

Nxënësi Riad Mani nga Prizreni fiton tre medalje në turneut e karates

Nxënësi Riad Mani nga shkolla "Emin Duraku" në Prizren ka fituar tre medalje në...

Besim Buja, mësimdhënësi nga Lipjani që kapi ditarin para 30-vitesh – organizoi mësimin shtëpi-shkolla në vitin 1991

Sot po ju prezantojmë mësimdhënësin nga Lipjani, Besim Buja, që kapi ditarin para 30-vitesh...