E mërkurë, 22 Maj, 2024

Intervistë me Festina Kurteshi, studenten nga Gjilani që u vlerësua nga Presidentja e Komisionit Evropian / VIDEO

- Advertisement1-

Një ekip i posaçëm i formuar nga Komisioni Evropian ka përzgjedhur pyetjet më të mira nga e gjithë bota të cilat plotësojnë disa kritere drejtuar Presidentes von der Leyen.


Ky ekip ka vlerësuar edhe pyetjen e Festina Kurteshit, studentes nga Gjilani, të Fakultetit të Administratës Publike, programi Shkenca Politike dhe Diplomaci në Kolegjin AAB, si të denjë për të i japur përgjigje vetë Presidentja e Komisionit Evropian.

- Advertisement -

“Kids of Kosova” (www.kidsofkosova), ka realizuar një intervistë me video me Festinan e cila tregon emocionet se si e priti bisedën me presidenten e Komisionit Evropian znj.Ursula von der Leyenlet, ndërsa flet edhe për shkollimin e saj, aktivitetet, ku ndër të tjera ka dhënë kontribut edhe për të drejtat e fëmijëve, por dhe gjëra tjera.

Ndiqeni intervistën me Festina Kurteshin që ka përpara një karrierë të ndritshme…

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË: Isa Zenuni, drejtor i shkollës “Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës: Performanca e mësimdhënësve të bëhet nga inspektorët e arsimit

Gazeta Online AlbanianEducation.net që i dedikohet fushës së arsimit ditë më parë publikoi një...

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton...

Drejtori Rrahim Bekteshi: Misionin e mësuesit e kisha në shpirt, ky mision rritej me kohën

Intervistë e drejtorit të shkollës ”Emin Duraku” në Prizren, ma.sc. Rrahim Bekteshi e realizuar...

INTERVISTË: Shqipe Berisha, mësuese në shkollën e të verbërve në Pejë: Puna në këtë institucion një mision – asnjëherë s’do të largohem

Qendra Burimore “Xheladin Deda “ në Pejë , e vetmja qendër në Kosovë që...