E hënë, 15 Korrik, 2024

Interesante: Momenti kur krokodili 3 metra ndërpreu trafikun në Florida

- Advertisement1-

Shoferët në Florida u përballën me një bllokim të papritur të trafikut kur një krokodil u gjend në një kryqëzim të zënë në qytetin Tampa.

Sipas DailyMail, përmes pamjeve, krokodili shihet teksa qëndron në mes të kryqëzimit, duke penguar disa korsi të trafikut, vetëm kur policia iu afrua dhe krokodili u largua me qetësi.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...