E mërkurë, 22 Maj, 2024

Harrojini kurorat klasike në derën e shtëpisë, pse nuk provoni këto?

- Advertisement1-

Sa ditë mbetën? 10 dhe Krishtlindjet do të festohen përsëri.

Nëse ende nuk i keni përfunduar zbukurimet e festave të fundvitit, atëherë ja ku jemi për t’ju dhënë edhe disa ide të thjeshta që mund t’jua bëjnë festën më të bukur.

- Advertisement -

Çdo gjë fillon që nga dera e shtëpisë, ndaj në të duhet të qëndrojë e varur diçka që paralajmëron atmosferën festive, por edhe zbukurimet që janë vendosur në brendësi të shtëpisë. Këtë vit, për t’u larguar nga kurora klasike, ne ju propozojmë disa modele minimale dhe të thjeshta, por mbi të gjitha, të bukura.

- Advertisement -

Këto kurora nuk është e thënë t’i vendosni vetëm në derën e shtëpisë, por edhe në oxhak apo në një kënd festiv që keni krijuar në sallonin tuaj.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Inteligjent, lind apo bëhesh? Ja çfarë thotë shkenca

humica e njerëzve e shikojnë trurin si të mistershëm. Ata nuk kanë shumë njohuri...

Gëzim Morina është studenti nga Kamenica, që krahas studimeve për megatronikë, ka dhe një pasion për aeroplan

I riu nga Kamenica ka kohë që krijoi aeroplanin e tij ‘Air Kosova’, ndërkohë...

Bill Gates tregon 3 profesionet që nuk do të preken dot nga Inteligjenca Artificiale

Rritja e sofistikimit të inteligjencës artificiale (IA) parashikohet të transformojë rolin e njerëzve në...

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...