E hënë, 22 Korrik, 2024

Gruaja rrëzohet pas një krize shëndetësore, por shikoni si e shpëtoi qeni i saj

- Advertisement1-

Një familje kanadeze është mirënjohëse pasi qeni i familjes dhe dy fqinjët shpëtuan vajzën e tyre gjatë një urgjence të papritur mjekësore.

Sipas mediave të huaja, Haley Moore dhe familja e saj shpëtuan Clover si një qenush dhe këtë javë ai ua ktheu “borxhin”.

- Advertisement -

Me asnjë njeri përreth, qeni u hodh në veprim. Së pari duke kontrolluar Haleyn, pastaj duke parë nëse po kalonte ndonjë makinë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...