E diel, 14 Korrik, 2024

Fëmijët shqiptarë të Greqisë ftohen të mësojnë gjuhën shqipe

- Advertisement1-

Lidhja e Mësuesve Shqiptarë në Greqi, në Ditën Ndërkombëtare të Mësuesit, ka ftuar fëmijët shqiptarë të ndjekin mësimin e gjuhës amtare, i cili jepet falas nga mësuesit e Lidhjes.

- Advertisement -

“Duke i quajtur mësuesit, ruajtës të gjuhës, kulturës dhe identitetit tonë kombëtar, LMSHG-ja përcjell se tekstet shkollore dhe materialet didaktike plotësuese, gjithashtu falas, kanë mbërritur në kohë në Greqi, nën kujdesin e Qendrës së Botimeve për Diasporën dhe përfaqësive tona diplomatike atje”, thuhet në njoftimin e Qendrës së Botimeve për Diasporën.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Behgjet Pacolli jep një këshillë si të ngritet dëshira e nxënësve për mësim: Të mësojnë si të krijojnë e drejtojnë një biznes, sesa të...

Biznesmeni Behgjet Pacolli, njëhreit kryetar i partisë AKR, ka dhënë një këshillë se si...

Shkolla “Dëshmorët e Dushkajës”, në Bardhaniq të Gjakovës, shembull si duhet të mirëmbahet – oborri i saj si një park përrallor

Shumë shkolla në komunën e Gjakovës janë shembull të pastërtisë e ambientit jashtëzakonisht të...

Publikohen rezultatet për pranimin e nxënësve në klasat e dhjeta në Prishtinë

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Jehona Lushaku-Sadriu, ka njoftuar se janë shpallur...

Anisa Kutllovci zë vendin e parë në Testin e Arritshmërisë në nivel komunal në Vushtrri

Anisa Kutllovci, një nxënëse e shkollës SHMU 2 në Vushtrri, ka arritur një sukses...