E mërkurë, 22 Maj, 2024

Fëmijët e ndjejnë më shumë se të gjithë energjinë e pranverës

- Advertisement1-

Sot këta fëmijë janë 2, 3, 4 apo 5 vjeç, çfarë rëndësie ka!


Rëndësi ka që ne të rriturit, t’i nxisim ta jetojnë, shijojnë dhe zbulojnë për atë që janë.

- Advertisement -

Vitin tjetër vërtet do të vijë sërish pranvera, por fëmijët nuk do të jenë më 2,3,4 apo 5 vjeç, por një vit më shumë.

Kjo pranverë nuk vjen më, edhe pse do të vijnë prapë pranvera të tjera.

Prandaj prindër, bëni të mundur dhe ndihmojini fëmijët ta jetojnë këtë pranverë ashtu si ajo është, me ngjyra dhe gjallëri!

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Gjest human: Mërgimtari që jeton në Gjermani do ta paguajë shumën për shërimin e 13 vjeçares

Dje dhe sot nëpër media ka qarkulluar thirrja për ndihmë ndaj Rinesa Danit. Për trajtimin...

9 vjeçarit nga Prizreni, Benjamin Beqirit i duhet ndihmë financiare për shërim

Benjamin Beqiri nga Prizreni, i cili po përballet me disa sëmundje që në lindje...

Alp Morina (1-vjet e gjysmë), nga Lumishta e Malishevës ka nevojë për ndihmë

Apel për ndihmë! Alp (Liridon) Morina, nga fshati Lumishtë komuna Malishevë, mosha 1vit e gjashtë...

Vipa çips: Sigurinë e kemi gjithmonë në nivel, po eksportojmë në Itali pa asnjë pengesë

Kompania ‘Pestova’ ka reaguar lidhur me lajmin që u publikua në media lidhur me...