E hënë, 15 Korrik, 2024

“E premtja me Lejlan” – një prezantim fantastik në gjuhën angleze nga Lejla Miftari

- Advertisement1-

Lejla Miftari është një nxënëse e dalluar. Ajo po tregon cilësitë edhe si prezantuese dhe po ia del me mjaft sukses.


Këtë javë në emisionin e saj “E premtja me Lejlan” në Kids of Kosova ajo bën një prezantim fantastik në gjuhën angleze të një restauranti.

- Advertisement -

Për më tepër ndiqeni emisionin:

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Shkolla “Dëshmorët e Dushkajës”, në Bardhaniq të Gjakovës, shembull si duhet të mirëmbahet – oborri i saj si një park përrallor

Shumë shkolla në komunën e Gjakovës janë shembull të pastërtisë e ambientit jashtëzakonisht të...

ANKETA: 92% e mësimdhënësve thonë se janë për grevë nëse nuk iu rriten pagat, 8% kundër

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) Rrahman Jasharaj më...

Qeveria me rregullore të re për punësimin e drejtorëve e mësimdhënësve në shkolla

Qeveria ka miratuar një rregullore për procedurat e përzgjedhjes dhe emërimit të drejtorëve dhe...

Aurora Ahmetaj, nxënësja nga Kaçaniku arrin rezultatin më të lartë në testin e maturës për këtë vit

Aurora Ahmetaj, nxënëse e shkollës "Skëndërbeu" në Kaçanik ka arritur rezultatin më të lartë...