E shtunë, 24 Shkurt, 2024

E jashtëzakonshme: Momenti kur një ‘top zjarri’ e shndërron natën në ditë

- Advertisement1-

Një video mahnitëse tregon momentin kur një ‘top zjarri’ ndriçoi qiellin e Idahos në mes të natës, kështu që dukej se ishte ditë, në këtë shtet, për një çast të shkurtër.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, Jordan Ragsdale po përdorte kamerën “AllSkyCam” në orën 10:52 pasdite (me kohë lokale), të shtunën, kur kapi ‘topin e zjarrit’ nga Eagle, Idaho.

- Advertisement -

Në video, një mbulesë reje mund të shihet kur një meteor bie, pas reve, papritmas, duke bërë që i gjithë qielli të ndriçojë blu të ndritshme për rreth një sekondë.

Pas kësaj, një një blic i madh verbues ndodh para se qielli të bëhet shumë i errët.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...