E martë, 21 Maj, 2024

“E diela me Daorsën” – i ftuar, Leon Tahiri – pianist / VIDEO

- Advertisement1-

Këtë javë në emisionin “E diela me Daorsën”, që transmetohet nga ora 12:00 në “Kids of Kosova” dhe Gjirafa është i ftuar një talent që pritet të arrijë majat botërore të suksesit si pianist.


Fjala është për Leon Tahirin, 10-vjeçarin nga Ferizaj i cili në intervistën virtuale me Daorsën përveç që tregon talentin e tij duke i rënë pianos, gjithashtu flet edhe për karrierën e tij dhe synimet që ka për të ardhmen, shkruan Kids of Kosova.

- Advertisement -

Më poshtë mund të dëgjoni intervistën:

 

 

- Advertisement -

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË: Isa Zenuni, drejtor i shkollës “Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës: Performanca e mësimdhënësve të bëhet nga inspektorët e arsimit

Gazeta Online AlbanianEducation.net që i dedikohet fushës së arsimit ditë më parë publikoi një...

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton...

Drejtori Rrahim Bekteshi: Misionin e mësuesit e kisha në shpirt, ky mision rritej me kohën

Intervistë e drejtorit të shkollës ”Emin Duraku” në Prizren, ma.sc. Rrahim Bekteshi e realizuar...

INTERVISTË: Shqipe Berisha, mësuese në shkollën e të verbërve në Pejë: Puna në këtë institucion një mision – asnjëherë s’do të largohem

Qendra Burimore “Xheladin Deda “ në Pejë , e vetmja qendër në Kosovë që...