E enjte, 22 Shkurt, 2024

Dhurata Thaçi, 7-vjeçarja që jeton në Angli ëndërron të bëhet blogere dhe modele

- Advertisement1-

Media për fëmijë dhe nëna “Kids of Kosova” prezanton fëmijën e dytë në bashkëpunim me “Albanian Future Stars” me seli në Londër.


Dhurata Thaçi, 7-vjeçare është vajza nga Kosova që jeton në Angli që ka ëndërr të bëhet blogere dhe modele.

- Advertisement -

Dhurata ka realizuar një video ku flet për vetën dhe ëndrrat që ka.

Ne i dëshirojmë shumë suksese.

Ndiqeni prezantimin e Dhuratës:

- Advertisement -

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton...

Drejtori Rrahim Bekteshi: Misionin e mësuesit e kisha në shpirt, ky mision rritej me kohën

Intervistë e drejtorit të shkollës ”Emin Duraku” në Prizren, ma.sc. Rrahim Bekteshi e realizuar...

INTERVISTË: Shqipe Berisha, mësuese në shkollën e të verbërve në Pejë: Puna në këtë institucion një mision – asnjëherë s’do të largohem

Qendra Burimore “Xheladin Deda “ në Pejë , e vetmja qendër në Kosovë që...

INTERVISTË| Fëllanza Kirajtani, koordinatore e cilësisë në shkollën “Emin Duraku” në Prizren: Të gjithë përgjegjës për rezultatin jo të mirë në PISA

Pas rezultateve të dobëta të PISA-s, shkolla fillore "Emin Duraku” në Prizren ka filluar...