E premte, 19 Prill, 2024

Dhuna mes nxënësëve në shkolla – flet psikologia Ariana Isufi

- Advertisement1-

Dhuna në shkolla është një dukur shqetësuese në shkollat tona.


Psikologia Ariana Isufi e cila çdo javë do të përgatitë nga një temë përmes një video për Kids of Kosova, këtë javë tregon se pse ndodh dhuna mes nxënësëve në shkolla.

- Advertisement -

Ajo tregon faktorët që ndikojnë në shfaqjen e dhunës mes nxënësëve në shkolla dhe roline  familjes në këtë dukuri negative.

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton...

Drejtori Rrahim Bekteshi: Misionin e mësuesit e kisha në shpirt, ky mision rritej me kohën

Intervistë e drejtorit të shkollës ”Emin Duraku” në Prizren, ma.sc. Rrahim Bekteshi e realizuar...

INTERVISTË: Shqipe Berisha, mësuese në shkollën e të verbërve në Pejë: Puna në këtë institucion një mision – asnjëherë s’do të largohem

Qendra Burimore “Xheladin Deda “ në Pejë , e vetmja qendër në Kosovë që...

INTERVISTË| Fëllanza Kirajtani, koordinatore e cilësisë në shkollën “Emin Duraku” në Prizren: Të gjithë përgjegjës për rezultatin jo të mirë në PISA

Pas rezultateve të dobëta të PISA-s, shkolla fillore "Emin Duraku” në Prizren ka filluar...