E premte, 19 Prill, 2024

Cili nga fëmijët duket më i ri? Përgjigja do të tregojë shumë për ju

- Advertisement1-

Testet e personalitetit janë jashtëzakonisht të njohura, sepse ato i ndihmojnë njerëzit të mësojnë më shumë për veten dhe aftësitë e tyre të fshehura.

Ky test personaliteti do të zbulojë mënyrën tuaj të menduarit.

- Advertisement -

Janë tre fëmijë në foton më poshtë, njëri nga ata fëmijë duket më i ri se dy të tjerët.

Si mendoni, kush është fëmija më i ri?

Fëmija i parë

Nëse keni zgjedhur fëmijën e parë, ju me siguri jeni një mendimtar intuitiv. Jeni krenar për këtë karakteristikë dhe është një cilësi që ju përcakton. Ju e dini kur të reagoni, si të merrni vendimin e duhur dhe dini si të zgjidhni njerëzit më të mirë për të ndarë jetën tuaj. Pothuajse nuk gaboni dhe kjo ju bën vërtet të suksesshëm. Ju mendoni se është e pamundur të shpjegosh botën në një mënyrë logjike. Ju mendoni se jeta duhet të përballet ashtu siç është, dhe se nuk keni nevojë të mbivlerësoni gjithçka. Kur bëhet fjalë për ndjenjat, ju mbështeteni në ndershmërinë tuaj. Fjalët tuaja ndonjëherë mund të shkaktojnë telashe, por ato vijnë gjithmonë me qëllimin më të mirë.

- Advertisement -

Fëmija i dytë

Katër në dhjetë persona mendojnë se fëmija i dytë duket më i ri se të tjerët. Këta njerëz janë mendimtarë kompleksë. A është një avantazh apo një e metë të jesh një mendimtar kompleks? Është padyshim një avantazh sepse ata gjithmonë i dinë të mirat dhe të këqijat e çdo vendimi. Ata mund të kenë nevojë për një kohë të gjatë për të marrë një vendim, por ata gjithmonë do të zgjedhin atë të duhur.

- Advertisement -

Kur bëhet fjalë për botën, ju mendoni se shumica e gjërave mund të shpjegohen logjikisht. Gjithçka që na rrethon është komplekse dhe nuk mund të përcaktohet me një fjali. Ju nuk jeni personi më social në botë, por njerëzit përreth jush e dinë vlerën tuaj.

Puna që ju përshtatet më shumë është mësuesi ose profesori. Ndarja e njohurive tuaja me të rinjtë është ajo që ju pëlqen të bëni.

Fëmija i tretë

Nëse keni zgjedhur fëmijën numër tre, atëherë jeni një mendimtar logjik. Kjo do të thotë që kur përballeni me probleme, ju merrni vendime bazuar në arsye. Edhe pse e vlerësoni intuitën, ju kryesisht mbështeteni te logjika. Një nga karakteristikat tuaja kryesore është udhëheqja. Njerëzit përreth jush, ju shohin si një person karizmatik me një dhuratë të pabesueshme për të kontrolluar çdo situatë. Jini krenarë për këtë karakteristikë sepse do t’ju hapë shumë dyer.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Alp Morina (1-vjet e gjysmë), nga Lumishta e Malishevës ka nevojë për ndihmë

Apel për ndihmë! Alp (Liridon) Morina, nga fshati Lumishtë komuna Malishevë, mosha 1vit e gjashtë...

Vipa çips: Sigurinë e kemi gjithmonë në nivel, po eksportojmë në Itali pa asnjë pengesë

Kompania ‘Pestova’ ka reaguar lidhur me lajmin që u publikua në media lidhur me...

Blerond Maraj nga Peja ka nevojë për ndihmën tuaj

Blerond Maraj nga Peja ka nevojë për ndihmën e të gjithëve për trajtim jashtë...

A po i demotivojme fëmijët nga veshjet që i blejmë? Nga Marsida Simo (Sociologe)

  Bota e konsumit ka vite që është brendësuar në jetën tonë, duke filluar edhe...