E hënë, 22 Korrik, 2024

Nusja dhe dhëndrri bëhen hit për shkak të mënyrës se si hynë në sallën e dasmave

- Advertisement1-

Hyrja në sallën e ballove në shumicën e ceremonive të dasmës duket pak a shumë e ngjashme, dhe ky çift i ri është siguruar që jo gjithmonë të jetë kështu.


Gjegjësisht, ata vendosën të befasojnë mysafirët e tyre me një hyrje të pazakontë në sallë.

- Advertisement -

Duke gjykuar nga reagimet e të ftuarve në video, ata patën sukses.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...