E hënë, 22 Korrik, 2024

Çifti i moshuar kërcen me shpirt të plotë në video virale, interneti e do atë

- Advertisement1-

Në një video që është bërë virale në mediat sociale, një çift i moshuarish kërceu me shpirt të plotë. Interneti e donte atë.


Një video e një çifti të moshuarish duke kërcyer me shpirt të plotë ka bërë përshtypje në internet pasi është bërë virale dhe është parë mjaft shumë deri më tash.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Detyra e matematikës që duket aq e thjeshtë, mirëpo askush nuk ka arritur deri te zgjidhja

Detyra duket më e thjeshtë dhe më e qartë: 8 ÷ 2 (2 +...

Me këto truqe mund ta zgjidhni çdo detyrë matematikore pa ndihmën e askujt

Për shumicën nga ne matematika është subjekt i “panjohur” dhe shpeshherë mendojmë se çfarë...

Detyra matematikore e shkollës fillore, por që njerëzit nuk po mund assesi ta zgjidhin

Ndonjëherë ajo që duket si një detyrë shumë e thjeshtë mund të jetë më...

Kjo detyrë matematikore i ka dy zgjidhje – cila është e sakta? (Foto)

Një detyrë matematikore ka bërë që shumë njerëz të kalojnë goxha kohë duke u...