E mërkurë, 22 Maj, 2024

Çanta me libra e vajzës sot 5 kg! Gazetari i jep një zgjidhje Ministrisë së Arsimit

- Advertisement1-

Veç Covid-it, prindërit duhet të shqetësohen edhe për një problem tjetër që shumë fëmijë hasin kur fëmijët shkojnë në shkollë: pesha e madhe e çantës nga librat.

Shqetësimi është ngritur nga gazetari Edi Oga, por që flet nga pozita e një babai, për të gjetur një zgjidhje për të gjithë nxënësit e prindërit e tyre. Ai shkruan se zgjidhja është që librat të ndahen në dy volume.

- Advertisement -

Postimi i plotë:

Çanta me libra e vajzës sot, 5.6kg!

Ministri e dashur!

- Advertisement -

Jua jap unë zgjidhjen!

Shtypni çdo tekst në dy volume, ndajeni më dysh, për shembull:

Gjuha Shqipe 5 vol.1

- Advertisement -

Gjuha shqipe 5 vol. 2.

Do harxhoni dy kopertina më tepër, por do të na e përgjysmoni peshën e çantave të fëmijëve dhe do të parandaloni skoliozën tek ata dhe hernien diskale tek ne prindërit!

  • Çanta me libra e vajzës sot 5 kg! Gazetari i jep një zgjidhje

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

PREKËSE: “E lashë shkollën sepse nuk kisha para ta paguaja”

Banorët e Big Brother VIP Albania 3 po shijojnë ditët e fundit në shtëpinë...

Pensionohet veterania e arsimit në Mitrovicë, Shahë Salihu

Shkolla e mesme e mjekësisë në Mitrovicë, "Dr. Xheladin Deda", ka njoftuar se sot...

Karakteristikat e një personi me IQ më të lartë se mesatarja

Po sikur t’ju themi që shkenca ka vërtetuar pikërisht të kundërtën? Herës tjetër që do...

Behar Abdullahu, arsimtari i Gjeografisë nga Podujeva që nisi punën në arsim para 7 vitesh

Shkolla "Hamit Sejdiu" në Kërpimeh të Podujevës ka prezantuar mësimdhënësin e radhës. Së fundmi ka...