E diel, 21 Prill, 2024

Bëni kujdes për festa: 6 rregullat kryesore që duhet të ndiqni

- Advertisement1-

Komiteti i ekspertëve Teknik në Shqipëri ende nuk ka dhënë masat për orarin e ri gjatë periudhës së festive,por pritet që të jepet këtë javë që do të vijë.

Pavarësisht kësaj ka disa rregulla bazë që duhen ndjekur në të gjitha momentet sidomos për festa. Këto janë:

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Bill Gates tregon 3 profesionet që nuk do të preken dot nga Inteligjenca Artificiale

Rritja e sofistikimit të inteligjencës artificiale (IA) parashikohet të transformojë rolin e njerëzve në...

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...

Harvardi kërkon falje dhe heq librin që ishte lidhur me lëkurë njeriu

Universiteti i Harvardit është tronditur nga një zbulim i tmerrshëm. Universiteti i famshëm amerikan njoftoi...