E mërkurë, 22 Maj, 2024

Armela Shane, 12-vjeçarja nga Tirana – një këngëtare me të ardhme të ndritur / VIDEO

- Advertisement1-

Armela Shane, 12-vjeçarja nga Tirana është këngëtarja e re që do ta prezantojmë sot në Kids of Kosova.


Që e vogël ka pasur dëshirë të këndoj, aktroj e kërcej baletin, çka ka filluar që në moshën 4-vjeçare.

- Advertisement -

Më pas ka zbuluar se ka talent për të kënduar dhe kështu në moshën 8-vjeçare filloi kursin e muzikës në QKKF me profesor Agim Rrezen.

 

Më poshtë çmimet e fituara:

- Advertisement -

Certifikatë e parë ka marrë në vitin 2016 si recituesja dhe balerina më e mirë në festën e 1-Qershorit
Më pas ka marrë pjesë në aktivitete të ndryshme ku jam pajisur me certifikata të tjera si:
•Miku i vogel i librit
•Pjesëmarrje në Festivalin e Zërave të Rinj Edicioni 20
•Performancë e shkëlqyer në klasike e moderne
•Tirana International Puppet Festival
•Pjesëmarrjen në ekspozitën “Trashgimia Kulturore” në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Trashëgimisë Kulturore
•Pjesëmarrje në Aktivitetin Kulturor “Festojmë 1 Qershorin”
•Në aktivitetin “Ngjyrat e Nentorit”
•Pjesëmarrje me nivelin më të lartë të interpretimit të fjalës artistike në Aktivitetin ”Tetori, Muaj i Artë i Letërsisë”.
Në 2021-in do të ketë edhe më shumë aktivitete të bukura?

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË: Isa Zenuni, drejtor i shkollës “Jahë Salihu” në Molliq të Gjakovës: Performanca e mësimdhënësve të bëhet nga inspektorët e arsimit

Gazeta Online AlbanianEducation.net që i dedikohet fushës së arsimit ditë më parë publikoi një...

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton...

Drejtori Rrahim Bekteshi: Misionin e mësuesit e kisha në shpirt, ky mision rritej me kohën

Intervistë e drejtorit të shkollës ”Emin Duraku” në Prizren, ma.sc. Rrahim Bekteshi e realizuar...

INTERVISTË: Shqipe Berisha, mësuese në shkollën e të verbërve në Pejë: Puna në këtë institucion një mision – asnjëherë s’do të largohem

Qendra Burimore “Xheladin Deda “ në Pejë , e vetmja qendër në Kosovë që...