E diel, 21 Prill, 2024

Agnesa Berisha-Gagica flet për shkollën “Triola” në Ferizaj / VIDEO

- Advertisement1-

Shumë prindër për shkak të angazhimeve të mëdha sot fëmijët e tyre i dërgojnë edhe në shkolla private.


Duke parë se institucionet shkollore private janë rritur ndjeshëm, media “Kids of Kosova”, ka realizuar një bisedë me drejtoreshën e shkollës private “Triola” në Ferizaj, Agnesa Berisha-Gagica.

- Advertisement -

Në këtë shkollë mësojnë më shumë fëmijët që duan të merren me muzikë dhe të mësojnë instrumentet muzikore.

Ajo tregon se nga cila moshë pranohen fëmijët në këtë shkollë dhe çfarë aktivitete zhvillohen…

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË | Mësuesja Anduena Hajredinaj: Kam ecur 3 orë këmbë paralufte për të mbajtur mësimin – ja rrëfimi im

Anduena Hajredinaj Buqani, e nisi profesionin si mësimdhënësve paralufte, saktësisht para 28 viteve. Kujton...

Drejtori Rrahim Bekteshi: Misionin e mësuesit e kisha në shpirt, ky mision rritej me kohën

Intervistë e drejtorit të shkollës ”Emin Duraku” në Prizren, ma.sc. Rrahim Bekteshi e realizuar...

INTERVISTË: Shqipe Berisha, mësuese në shkollën e të verbërve në Pejë: Puna në këtë institucion një mision – asnjëherë s’do të largohem

Qendra Burimore “Xheladin Deda “ në Pejë , e vetmja qendër në Kosovë që...

INTERVISTË| Fëllanza Kirajtani, koordinatore e cilësisë në shkollën “Emin Duraku” në Prizren: Të gjithë përgjegjës për rezultatin jo të mirë në PISA

Pas rezultateve të dobëta të PISA-s, shkolla fillore "Emin Duraku” në Prizren ka filluar...