E mërkurë, 22 Maj, 2024

5 vjeçarit nga Mitrovica i duhen 40 mijë euro për shërim

- Advertisement1-

Anuar Rakla është një djalosh 5 vjeçar mitrovicas i cili është diagnostifkuar me kancer.

Shuma e të hollave që nevojitet për trajtimin e sëmundjes së tij në Turqi është bërë edhe më e vështirë të sigurohet nga familja, pasi babai i tij, nga i cili familja ka burimin e të ardhurave financiare, ka ndërprerë punën për të qenë pranë të birit në spitalin në Turqi.

- Advertisement -

Ndjeshmërisë së rastit i bashkangjitet edhe fakti i dhimbshëm se nëse nuk sigurohen mjetet brenda 3 javësh, vogëlushi mund të vdesë.

Shuma e nevojshme është 40,000£. Që terapia mos t’i ndërpritet, Anuarit i nevojiten 20.000£ deri më 20 nëntor ndërsa gjysma tjetër më 20 dhjetor.

- Advertisement -
Familja e tij lut të gjithë njerëzit dhe bashkëqytetarët e vullnetit të mirë që ta ndihmojnë për të shpëtuar jetën e djalit të tyre.

Ky është linku përmes të cilit mund të dhurohen të holla online:

https://www.gofundme.com/f/helping-anuar-rakla?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp+share-sheet&fbclid=IwAR2bzwCAFk-2kcXYn5tV9nqhEfzFY3gu7oNzZbIvA7Fpx9CXbH5hN8PxipA

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Gjest human: Mërgimtari që jeton në Gjermani do ta paguajë shumën për shërimin e 13 vjeçares

Dje dhe sot nëpër media ka qarkulluar thirrja për ndihmë ndaj Rinesa Danit. Për trajtimin...

9 vjeçarit nga Prizreni, Benjamin Beqirit i duhet ndihmë financiare për shërim

Benjamin Beqiri nga Prizreni, i cili po përballet me disa sëmundje që në lindje...

Alp Morina (1-vjet e gjysmë), nga Lumishta e Malishevës ka nevojë për ndihmë

Apel për ndihmë! Alp (Liridon) Morina, nga fshati Lumishtë komuna Malishevë, mosha 1vit e gjashtë...

Vipa çips: Sigurinë e kemi gjithmonë në nivel, po eksportojmë në Itali pa asnjë pengesë

Kompania ‘Pestova’ ka reaguar lidhur me lajmin që u publikua në media lidhur me...