E premte, 21 Qershor, 2024

4 mënyra për të ruajtur fotot e tua të fëmijërisë

- Advertisement1-

Nuk ka asgjë aq të çmuar se sa kujtimet e këndshme dhe ku ka më mirë se fotot për t`i përjetësuar.


Megjithatë edhe fotot duhen ruajtur në mënyrën e duhur që koha të mos i dëmtojë. Po si?

- Advertisement -

Ka katër mënyra:

1. Ju mund të përdorni letrat plastike si ato të albumeve që të ruani çdo foto.

2. Ju gjithashtu mund t’i ruani këto fotografi në një kuti duke i shtruar në mes të fletëve ato fletët tipike që ndajnë faqet e albumeve për të shmangur dëmtimin e fotografive me kalimin e kohës. Kjo është një mënyrë e thjeshtë për të kursyer hapësirë dhe për të ruajtur fotografitë në një mënyrë të përshtatshme.

- Advertisement -

3. Ndërsa zgjidhni albumin për ruajtjen e fotografive, përpiquni të zgjidhni atë që është mjaftueshëm i madh për të akomoduar të gjitha fotografitë pa i shtypur ato. Për të shmangur mbivendosjen e fotove dhe sigurohuni që të ketë patjetër fletët ndarëse mes faqeve.

4. Një gjë e rëndësishme për të mbajtur mend gjatë ruajtjes së fotografive të vjetra është të mos i mbani ato në një zonë të lagësht. Shmangni ruajtjen e tyre në zona shumë të ftohta ose shumë të nxehta. Shmangni luhatjet ekstreme të temperaturës dhe zonat me lagështirë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Gjest human: Mërgimtari që jeton në Gjermani do ta paguajë shumën për shërimin e 13 vjeçares

Dje dhe sot nëpër media ka qarkulluar thirrja për ndihmë ndaj Rinesa Danit. Për trajtimin...

9 vjeçarit nga Prizreni, Benjamin Beqirit i duhet ndihmë financiare për shërim

Benjamin Beqiri nga Prizreni, i cili po përballet me disa sëmundje që në lindje...

Alp Morina (1-vjet e gjysmë), nga Lumishta e Malishevës ka nevojë për ndihmë

Apel për ndihmë! Alp (Liridon) Morina, nga fshati Lumishtë komuna Malishevë, mosha 1vit e gjashtë...

Vipa çips: Sigurinë e kemi gjithmonë në nivel, po eksportojmë në Itali pa asnjë pengesë

Kompania ‘Pestova’ ka reaguar lidhur me lajmin që u publikua në media lidhur me...