E shtunë, 24 Shkurt, 2024

29-vjeçari nga Kosova që u kualifikua në finalen e talenteve të mëdhenj të Zvicrës: Do ta luajmë vallen e Shotës

- Advertisement1-

29-vjeçari nga Kosova, Eduard Markaj është duke korrur suksese të mëdha në Zvicër. Së fundmi, Eduardi me grupin e vallëzimit ku bënë pjesë janë kanë arritur në finalen e talenteve me të mëdhenj në Zvicër të quajtur “Stadt, Land, Talent”.


Eduardi bënë pjesë në grupin i cili i ka shtatë anëtarë nga Brazili, Koreja e Jugut, Norvegjia, Republika Çeke, Filipinet, Kosova dhe Zvicra.

- Advertisement -

 

Më i riu është 8 vjeç dhe vjen nga Republika Çeke dhe më i madhi është 48 vjeç dhe vjen nga Norvegjia.

Si valltarë ata kanë performuar në të gjithë botën dhe kemi marrë pjesë në shumë ngjarje.

- Advertisement -

Për finalen ata kanë planifikuar që të kombinojnë dhe të prezantojnë kombet e ndryshme.

Kështu që ne do të kërcejmë Valle së bashku në Shota dhe do të përdorim disa elementë akrobatikë.

Finalja do të transmetohet drejtpërdrejt në SRF1 më 10 tetor në orën 20:00.

- Advertisement -

Bashkohuni dhe na mbështesni.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...