E diel, 19 Maj, 2024

15 mënyra si të bartni shallin e trashë

- Advertisement1-

Janë të popullarizuar tashmë me vite, shumë të ngrohtë në ditët e ftohta të vjeshtës dhe dimrit

Për t’i përdorur maksimalisht mësoni si t’i bartni në shumë mënyra.

- Advertisement -

Shallet e gjatë të trashë, të cilët me dimensionet e tyre na rikujtojnë batanijet e vogla, janë të shkëlqyeshme për ta mbajtur temperaturën gjatë dimrit, por edhe për stilizim, transmeton Telegrafi.

Mund t’i bartni në shumë mënyra, ndërsa për t’ua përshtatur maksimalisht nevojave tuaja mësoni si t’i përdorni që gjithmonë t’ju mbajnë ngrohtë.

Amanda John, blogere e YouTube, ju propozon 15 mënyra si mund t’i lidhni dhe t’i bartni.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Gëzim Morina është studenti nga Kamenica, që krahas studimeve për megatronikë, ka dhe një pasion për aeroplan

I riu nga Kamenica ka kohë që krijoi aeroplanin e tij ‘Air Kosova’, ndërkohë...

Bill Gates tregon 3 profesionet që nuk do të preken dot nga Inteligjenca Artificiale

Rritja e sofistikimit të inteligjencës artificiale (IA) parashikohet të transformojë rolin e njerëzve në...

Detyra matematikore që po habit të gjithë, a mund ta zgjidhni ju?

Detyra e më poshtme duket e thjeshtë në pamje të parë, por në fakt...

Detyra e matematikës për nxënësit e shkollës fillore hutoi edhe mësuesin e matematikës: A e dini zgjidhjen?

Detyra është një gjysmërreth në një kornizë dhe nxënësit duhej të kuptonin nëse konstatimi...