E hënë, 26 Shkurt, 2024

15 gjërat që bëjnë femrat për ti zemëruar meshkujt

- Advertisement1-

Sipas opinioneve të grumbulluara nga rrjetet sociale po ju listojmë disa nga gjërat që bëjnë femrat e që i zemërojnë meshkujt:

1. Të mos qenurit të sinqertë. Kjo duket shumë thelbësore. Besimi është gjëja më e rëndësishme në një marrëdhënie dhe nëse juve ju mungon kjo, atëherë nuk keni asgjë.

- Advertisement -

2. Vetëbesim i tepruar. Është mirë ta duash veten, por përpiquni të përmbaheni nga vetbesimi i tepruar dhe pëlqimi ndaj vetes çdo mëngjes para pasqyrës.

3. Pretendoni të jeni në vëmendje. Ju nuk jeni budalla, kështuqë mos luani.
4. Pretendoni të jeni të ngathët. Nuk mund të jeni super e talentuar në gjëra të ndryshme, andaj mos pretendoni për gjëra që nuk mund ti bëni apo arrini, mos tejkaloni limitet tuaja.

5. Të qëndroni në celularin tuaj gjatë tërë kohës. Mos u tundoni shumë pas botë virtual, qëndrimi i tepruar në Instagram apo Snapchat mund të pengojë jetën reale.

- Advertisement -

6. Veproni gjëra për ta bërë xheloz. Sigurisht keni lexuar këshilla për marrëdhëiet se ndonjëherë është e domosdoshme ta bëni partnerin xheloz, por mos e teproni me veprime të gabuara sepse mund të ndikojë negativisht.

7. Prisni shumë nga partneri. Përpiqeni të gjeni një partner i cili mundohet shumë për të punuar? Edhepse, sinqerisht, nëqoftëse ai nuk është i gatshëm për të provuar pak, a ia vlen që të vazhdoni?

8. Të gënjeni për nevojat tuaja. Nëse e dini se ku dëshironi të hani darkën dhe shtirreni që ai të vendosë, e më pas ankoheni nga zgjedhja e keqe, kjo gjë i irriton ata.

- Advertisement -

9. Mendjëngushtësia. Nuk gjykoni që mos të gjykoheni, duani të gjithë, relaksohuni.

10. Por, gjithashtu edhe të qenurit shumë mendjëhapur. Çfarë të them, meshkujt janë të komplikuar, krijesa emocionale. Ata nuk e dinë realisht se çfarë duan.

11. Të qenurit të pafuqishëm. Meshkujt pëlqejnë femrat që mund të bëjnë gjëra të pazakonta dhe jetë të shthurrur.

12. Të trajtoni llogarinë e mediave sociale si të ishte punë e juaja. Angazhimi në mediat sociale është i nevojshëm por jo edhe të harxhoni tërë kohën si të ishit të punësuar aty. Menaxhoni kohën në mënyrë të duhur.

13. Nuk i barazpeshoni gjërat. Një shembull i marrë nga internet: “Kam qenë në lidhje me të dashurën time për një kohë të gjatë dhe kam luftuar shumë që ta ndihmoj rreth periudhave të vështira në jetën e saj depresive. Ajo ishte gjithmonë mirënjohëse dhe më thoshte se kurdoherë do të ishte e gatshme që të më ndihmojë edhe mua nëse do ballafaqohesha me sfida të rënda në jetë. Më vonë u diagnostifikova me sëmundje të rëndë dhe ajo filloi të largohej dhe të më injoronte gradualisht. Më harroi dhe u zhduk nga jeta ime duke mos u takuar më kurrë”.

14. Të mos i lavdëroni ata. Ndonjëherë edhe meshkujt kanë nevojë për komplimente. Lavdëroni partnerin tuaj për çdo veprim dhe sjellje që bën, duke mos anashkaluar edhe veshjen apo dukjen e tij.

15. Të mos qenurit real. Mos luani lojëra. Vetëm bëhuni vetvetja dhe gjeni një tip që ju pëlqen në mënyrën ju si e dëshironi (dhe anasjelltas). Kjo është një këshillë e mirë.

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Malvina Lamçe Rista: Shkëputur nga ditari i një ish-nxënëseje dikur…Sot mësuese

Dita kur mësuesja jote të kish' folur, ngritur zërin, apo kritikuar, ishte dita më...

Rrahman Jashari: Ka rënë interesimi për profesionin e mësimdhënësit, edhe ata që janë duke punuar do të largohen

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jashari, thotë se...

Orët mësimore në shkollat e Kosovës nuk inspektohen asnjëherë

Mungesa e inspektorëve arsimor dhe inspektimi në orët e mësimit po vazhdon të jetë...

Nxënësit e shkollës “Anton Zako-Çajupi” në Mitrovicë vizitojnë kompaninë LIRI në Prizren – shikojnë nga afër procesin e prodhimit

Nxënësit e shkollës fillore "Anton Zako-Çajupi" në Mitrovicë kanë vizituar kompaninë LIRI në Prizren...