E hënë, 26 Shkurt, 2024

10-vjeçari ngjitet në skenë dhe tenton t’i marr kapelën Papës

- Advertisement1-

Një djalë i vogël i është afruar Papës në mes të një fjalimi dhe u përpoq t’i “vidhte” kapelën.


Ndërsa Papa foli me besimtarët e mbledhur në skenë, dhjetëvjeçari u ngjit në skenë, iu afrua dhe u përpoq t’i hiqte kapelën.

- Advertisement -

Peshkopët që ishin me Papën u përpoqën ta largonin djalin, ndaj i ofruan një karrige për t’u ulur afër. Por fëmija nuk u dorëzua dhe si përfundim stafi i Papës i dha atij një tjetër kapele. Në këtë mënyrë, djali u largua nga skena.

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

E jashtëzakonshme: 39-vjeçari boshnjak flet 73 gjuhë

Muhamed Mešić është një njeri me talent të jashtëzakonshëm gjuhësor që flet më shumë...

4 elementet më të rëndësishme për karrierë

Udhëheqësi duhet të jetë gjithnjë i përgjegjshëm për të ndërtuar marrëdhënie kuptimplotë dhe të...

Një ilustrim që ka habitur dashamirët e enigmës: A mund ta gjeni pjesën që përshtatet në piramidë?

Disa enigma janë të lehta për t’u zgjidhur, por disa janë krijuar për t’ju...

Hyn në fuqi rregullorja e re e BQK-së: Nga sot bankat nuk do të mund t‘i “vjelin” qytetarët

Nga sot të gjithga bankat , janë të obliguara që t‘i ju mundësojnë qytetarëve...